"E primitiv! Ii injura pe toti, da cu piciorul in ei!" Acuzatii INCREDIBILE la adresa lui Gigi Becali dupa scandalul MONSTRU cu Anamaria Prodan! "Familiei ii e rusine cu el"

Gigi Becali anamaria prodan FCSB Scandal Stiri "E primitiv! Ii injura pe toti, da cu piciorul in ei!" Acuzatii INCREDIBILE la adresa lui Gigi Becali! "Familiei ii e rusine cu el"
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Ianuarie 2021, 12:42
Data actualizarii: Duminica 31 Ianuarie 2021, 12:45

Scandalul dintre Anamaria Prodan si Gigi Becali este departe de a se incheia. 

Impresara a facut acuzatii dure la adresa patronului de la FCSB dupa ce acesta din urma a spus ca le-ar fi interzis jucatorilor sai sa mai colaboreze cu ea. 

Anamaria Prodan a declarat ca, atunci cand nu este filmat, Gigi Becali ar avea un comportament extrem de urat fata de cei care merg la palat pentru a-i cere ajutorul.

"El se preface foarte bine. 'Eu ajut, tata! Eu fac, tata!' Tot ajutorul asta este doar cand sunt camerele video. Cand pleaca de la palat camerele, incepe si ii injura pe toti, da cu piciorul in ei. Asta este Gigi Becali. Toata lumea il stie.

Noi facem povesti, zicem ca e baiat bun. Copiilor lui, tuturor le este rusine. Uite ce nevasta fina are. Ati vazut-o sa iasa cu el, sa il bage in seama? Se face de ras cu un asemenea specimen. Omul e primitiv, nu ai ce sa-i faci", a declarat Anamaria Prodan, potrivit AS.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!