FCSB anamaria prodan Gigi Becali Liga 1 Superliga

Becali a rupt TOATE contractele dintre jucatorii FCSB si Anamaria Prodan! Gigi, anunt CUTREMUR dupa meciul FCSB: 'Sunt dictator, FCSB inseamna Faci Ce Spune Becali!'

Gigi Becali a anuntat sambata seara ca toti jucatorii de la FCSB care aveau contract cu Anamaria Prodan au rupt intelegerea cu impresara lui Man. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Ianuarie 2021, 22:53
Data actualizarii: Duminica 31 Ianuarie 2021, 16:34

Finantatorul de la FCSB a scos-o din schema pe sotia lui 'Reghe' in cazul transferului lui Dennis Man. Echipa lui Becali are 5 jucatori care sunt reprezentati de Anamaria Prodan. Este vorba de Darius Olaru, Iulian Cristea, Ionut Pantiru, Lucian Filip si Andrei Vlad, iar potrivit finantatorului de la FCSB, el le-a "comandat" fotbalistilor sa isi intrerupa colaborarea cu ea. 

"A avut pana ieri jucatori la FCSB, nu mai are niciunul astazi. Uite asa, cum? Nu ma cunoasteti pe mine, cine sunt eu? La mine nu exista, contractul sunt eu. Ce inseamna fortat? Doar nu i-am batut. 

Eu nu pun conditii, eu spun: 'faci asa si faci!'. Dupa jignirile care au fost nu va asteptati? Nu se putea. Ne facem de ras, esti la mine in casa. Cum sa ai oameni la mine in casa daca m-ai jignit pe mine?

Ce ma intereseaza pe mine ce se interpreteaza? Eu comand dintotdeauna, nu se stie?! Eu sunt Becali, asa se face la mine. Cine vine sa lucreze cu mine stie. E FCSB - FACI CE SPUNE BECALI!

Daca eram certat cu Giovanni Becali, ce sa caute el? Sunt in fotbal din 2000, aproape 20 de ani. Ma stie toata lumea, da? Cine vrea sa lucreze cu mine, asa se lucreaza. Eu spun, tu faci. 

La mine e companie mai conservatoare. Nu conteaza la mine contractul. La mine, ce spune Becali, ma duc la judecator ii zic: 'Vezi cum se numeste marca? Atunci cand a semnat, stia ca face ce spun eu!'. Glumesc. 

Daca ea nu jignea, eu nu aveam treaba cu jucatorul. Dar ea cu Man, nu se putea. Daca Giovanni a facut asta, nu ii mai dam dreptate deloc?

Cand au venit la mine nu stiau ca-s dictator si eu dictez? Nu le convine, pleaca!", a declarat Becali pentru DigiSport. 

Modifică setările cookies