GALERIE FOTO Decizia drastică luată de soția lui Dani Alves, după acuzațiile de viol aduse fotbalistului

Joana Sanz agresiune sexuala Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 18:01
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 18:57

Dani Alves a fost plasat în arest preventiv la Barcelona, vineri, pentru "agresiune sexuală", o acuzaţie care cuprinde şi violul în codul penal spaniol.

Conform unei surse apropiate dosarului, tânăra l-a acuzat pe internaţionalul brazilian de viol, acuzaţie susţinută în faţa magistratului care a decis plasarea acestuia în arest preventiv, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune. 

În ultimele zile au apărut diferite mărturii ale martorilor, dar și declarațiile victimei, iar situația lui Dani Alves este din ce în ce mai complicată.

Decizie radicală a soției fotbalistului
 

Dacă inițial Joana Sanz a încercat să-i ia apărarea partenerului ei, între timp aceasta pare să se fi răzgânit, iar în urmă cu câteva zile a șters toate fotografiile de pe rețelele de socializare, în care apăreau împreună. 

Modelul trece printr-o perioadă foarte dificilă ținând cont că, pe lângă situația cu Dani Alves, mama acesteia a murit de curând. 

Noi dezvăluiri ale victimei lui Dani Alves
 

Publicația iberică El Periodico a publicat informații noi despre dezvăluirile făcute de victima agresiunii sexuale a lui Dani Alves.

Potrivit declarațiilor făcute de femeie, ea și câțiva prieteni au fost invitați de fotbalist și un alt amic la o masă VIP din respectiva locație.

"Alves a început imediat să firltreze cu noi, a încercat să ne atingă. Nu am știut unde mă duce, am crezut că este o altă zonă VIP. Mi-a spus lucruri la ureche, dar nu am înțeles pentru că erau în portugheză. Am rezistat până la un punct, dar era mult mai puternic", se arată în material.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!