Se adună dovezile împotriva lui Dani Alves. Noi mărturii în cazul în care este acuzat de agresiune sexuală

Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 17:34
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 17:59

Dani Alves a trimis la închisoare, în Barcelona, în cadrul unei anchete pentru agresiune sexuală.

Fostul jucător al Barcelonei se află în arest de luni, fiind acuzat că a abuzat sexual o tânără de 23 de ani, într-o discotecă din capitala Cataluniei. Victima a declarat în fața autorităților că a fost închisă în baia uneia dintre sălile VIP a clubului, iar acolo au avut loc presupusele abuzuri. 

Reclamanta, care petrecea la clubul amintit alături de câţiva prieteni, a declarat poliţiei că fotbalistul brazilian a atins-o pe sub lenjeria intimă fără consimţământul ei. Însoţită de prietenii ei, femeia a raportat cele întâmplate personalului de securitate al clubului de noapte, care a activat protocolul relevant în aceste cazuri şi a sesizat poliţia catalană.

Mărturii noi împotriva lui Dani Alves
 

Publicația iberică "La Vanguardia" a publicat mărturia uneia dintre prietenele cu care victima lui Dani Alves a fost în club, în seara respectivă.

Potrivit declarațiilor apărute în presă, fotbalistul brazilian ar fi avut un comportament nepotrivit și față de celelalte fete, atingându-le în zonele intime și făcând gesturi violente asupra lor. 

Declarații noi ale victimei lui Dani Alves

Publicația iberică El Periodico a publicat informații noi despre dezvăluirile făcute de victima agresiunii sexuale a lui Dani Alves.

Potrivit declarațiilor făcute de femeie, ea și câțiva prieteni au fost invitați de fotbalist și un alt amic la o masă VIP din respectiva locație.

"Alves a început imediat să firltreze cu noi, a încercat să ne atingă. Nu am știut unde mă duce, am crezut că este o altă zonă VIP. Mi-a spus lucruri la ureche, dar nu am înțeles pentru că erau în portugheză. Am rezistat până la un punct, dar era mult mai puternic", se arată în material.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!