Detalii în cazul lui Dani Alves! Strategia Poliției pentru a-l captura pe brazilian, care era în Mexic când tânăra l-a denunțat

Dani Alves Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 13:47
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 13:48

Dani Alves (39 ani) se află în continuare în arest după ce a fost reținut de Poliția din Barcelona luni. 

Brazilianul a mers în Barcelona pentru a petrece Crăciunul, însă noaptea lui 31 decembrie s-a transformat în cel mai mare coșmar din viața lui. Fotbalistul care a fost legitimat la PUMAS este acuzat că a violat o tânără de 23 de ani în discoteca Sutton din Barcelona. 

Denunțul a avut loc pe 2 ianuarie, fotbalistul fiind întors în Mexic la acea dată, pentru a se preocupa de partea profesională. Încă de atunci, investigația a fost ținută în secret de către autorități, astfel încât Dani Alves să nu știe că oamenii legii sunt pe urmele sale, după cum informează Nius, citată de Mundo Deportivo

Care a fost strategia Poliției în cazul lui Dani Alves 

Autoritățile au strâns numeroase probe împotriva lui: declarația victimei, declarațiile fetelor cu care tânăra se afla în club în acea seară, mesajul bucătarului și prietenului lui Alves, care i-a scris uneia dintre ele „pentru orice lucru aveți nevoie”, declarațiile muncitorilor din local, imaginile de pe camerele de securitate, raportul medical semnat de doctorii Spitalului de Urgență și atestatul polițiștilor care au mers cu tânără la spital. 

Având dovezile menționate, polițiștii mai aveau nevoie doar ca brazilianul să se întoarcă în Spania pentru a-l putea reține. Dani Alves chiar a zburat spre Spania pentru a-și însoți soția la înmormântarea mamei. În acel moment, autoritățile i-au transmis că trebuie să se prezinte la secție pentru a da declarații. 

S-a ajuns la o înțelegere ca momentul să fie privat și ca agenții să nu îl ridice de acasă, prezentându-se singur la secție. Însă, și-a schimbat declarațiile de trei ori, iar asta a făcut ca judecătoarea să îl închidă provizoriu, fără drept de eliberare pe cauțiune. 

Dani Alves și-a schimbat avocatul acum, colaborând cu Cristobal Martell, cel care l-a apărat și pe Leo Messi în scandalul cu frauda fiscală și a informat că dorește să ofere o nouă declarație. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!