Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare! Ce a făcut și cât va sta în spatele gratiilor

Danut Lupu Danut Lupu condamnat inchisoare Stiri Dănuț Lupu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Iunie 2023, 16:16
Data actualizarii: Vineri 02 Iunie 2023, 16:19

Dănuț Lupu (56 de ani) are 14 selecții la echipa națională de fotbal a României.

După o activitate fotbalistică de peste 15 ani, fostul mijlocaș central s-a retras în ianuarie 2001 la echipa din Israel, Tzafririm Holon, care a fost fondată în 1985 și se află acum în a cincea ligă.

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare! Ce a făcut și cât va sta în spatele gratiilor

Potrivit Gândul, Dănuț Lupu a fost prins în nenumărate rânduri conducând fără permis pe drumurile publice și a fost condamnat, în consecință, la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare.

Fostul mare internațional român a contestat decizia, iar cazul se va rejudeca pe data de 7 iunie. Dănuț Lupu nu mai are permis din primăvara lui 2001, a mai informat sursa de mai sus.

Dănuț Lupu a oferit și prima reacție în ceea ce privește condamnarea la închisoare. Fostul internațional a spus că a fost nevoit să conducă fără permis, dar că regretă fapta comisă.

„Da, în primul rând regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur și simplu mă duceam la spital. Îmi era rău, și martorii au declarat același lucru. Acum, știți cum e în viață, chiar dacă faci anumite greșeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate. Până la urma urmei e greșeala mea”, a spus Dănuț Lupu, conform Gândul.

Dănuț Lupu a jucat atât la Rapid, cât și la Dinamo

De-a lungul carierei sale fotbalistice, Dănuț Lupu a evoluat la echipe precum Dunărea CSU, FC Dinamo, Panathinaikos, PAS Korinthos, OFI Crete, Rapid, Brescia și Tzafririm Holon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!