Mihai Rotaru CSU Craiova Eugen Neagoe Universitatea Craiova Superliga

„Mihai Rotaru regretă că l-a pus pe Eugen Neagoe!” Tensiuni la Universitatea Craiova înaintea de începerea noului sezon?

Nemulțumit de serviciile lui Eugen Neagoe, Mihai Rotaru ar dori un alt antrenor la Universitatea Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Iunie 2023, 15:02
Data actualizarii: Vineri 02 Iunie 2023, 15:04

Universitatea Craiova a încheiat sezonul pe locul 4 și a ratat șansa de a disputa barajul pentru Conference League. Farul Constanța a învins-o pe CFR Cluj în ultima etapă, 2-1, numai că oltenii s-au încurcat pe „Ion Oblemenco” cu Sepsi OSK, 0-1.

Mihai Rotaru nu ar fi mulțumit cu Eugen Neagoe pe banca tehnică a Universității Craiova 

Cu toate acestea, Mihai Rotaru a anunțat că va merge pe mâna lui Eugen Neagoe și în sezonul viitor. Doar că, jurnalistul Adrian Florea a mărturisit că finanțatorul Universității Craiova nu este mulțumit de antrenorul său. Din această cauză vehiculându-se că Laurențiu Reghecampf ar reveni în Bănie în această vară. 

Cel care ar fi militat pentru numirea lui Eugen Neagoe, precum și în cazul lui Mirel Rădoi, a fost Sorin Cârțu, președintele clubului, care i-a avut pe ambii elevi. 

„Mihai Rotaru are numai „yesmani” (n.r. oameni care zic 'da') pe acolo, lasă, mă, să fie și unul mai sulfurat acolo (n.r. referire la Sorin Cârțu). Eu aș da acum o dezvăluire de o să dărâm biroul. Știți că Neagoe este pus la mega insistențele lui Sorin Cârțu? Eu știu și cum l-a pus. Asta chiar nu pot să zic. La Neagoe vă spun 100%. La Radoi, la fel, Rădoi a fost copilul lui Sorin Cârțu, iar copilul a mușcat mâna. Nu poți să îi faci așa omului care te-a descoperit, te-a crescut, te-a lansat, te-a educat, poate. A venit și ieșea cu declarații de doi lei că nu știu ce-i face Cârțu. De aia nu  ai bătut tu pe mine, din cauza lui Cârțu?

Și îți mai zic ceva, Rotaru regretă că l-a pus pe Neagoe. Nu ți-am zis mai devreme că l-ar vrea înapoi pe Reghecampf? De ce a ieșit cu declarații că trebuie întărit staff-ul tehnic? Ce înseamnă asta? Unul mai bun decât Neagoe. N-ai cum să o faci pe asta, dacă vrei să-l ții pe Neagoe. Se întărește dacă sunt mai mulți?”, a dezvăluit Adrian Florea la emisiunea GSP Live, moderată de Costin Ștucan. 

În 18 meciuri pe banca tehnică a Universității Craiova, Eugen Neagoe a bifat 8 victorii, 5 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri. Ceea ce a dus la o medie de 1.61 puncte pe meci, potrivit Transfermarkt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!