Ionut Negoita adina negoita Dinamo Stiri

Cui ii mai pasa de Cortacero? :)) Negoita se iubeste cu doctorita care te baga-n boala! Cat de frumoasa e femeia pe care a pus ochii inca de cand era studenta

Ionut Negoita se iubeste cu o femeie frumoasa care i-a devenit sotie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Decembrie 2020, 09:35
Data actualizarii: Sambata 19 Decembrie 2020, 09:49

Adina, noua sotie a lui Ionut Negoita, a aparut in viata barbatului dupa despartirea acestuia de Carmen, prima sotie, cu care are doi copii. Fostul patron de la Dinamo s-a indragostit de ea inca de pe vremea cand era studenta. 

Adina Negoita, care este din Targoviste, a urmat Facultatea de Medicina, iar de curand si-a deschis o clinica. 

  • Cui ii mai pasa de Cortacero? :)) Negoita se iubeste cu doctorita care te baga-n boala! Cat de frumoasa e femeia pe care a pus ochii inca de cand era studenta

"Sunt Adina Negoita, medic, sotie, mama si, mai ales, un om care iubeste ceea ce face si face ceea ce iubeste... Experientele acumulate pe parcursul anilor m-au ajutat sa devin femeia de azi. 

Inca din anii adolescentei visam cu ochii deschisi sa aduc zambetul pe chipul oamenilor in suferinta, sa-i ajut sa se simta bine in pielea lor, constienta de faptul ca un trup sanatos si frumos, un chip luminos si placut iti dau o stare de confort interior si te pot ajuta sa privesti cu incredere orice provocare a vietii.

N-a fost usor, dar am fost consecventa, urmandu-mi pas cu pas visul", se arata in prezentarea Adinei Negoita de pe site-ul clinicii sale.

Adina si Ionut Negoita au impreuna doua fetite. 

Imagini cu sotia superba a fostului patron din Stefan cel Mare sunt disponibile in galeria foto de mai jos. 

Modifică setările cookies