Cui ii mai pasa de Cortacero? :)) Negoita se iubeste cu doctorita care te baga-n boala! Cat de frumoasa e femeia pe care a pus ochii inca de cand era studenta

Cui ii mai pasa de Cortacero? :)) Negoita se iubeste cu doctorita care te baga-n boala! Cat de frumoasa e femeia pe care a pus ochii inca de cand era studenta

Ionut Negoita se iubeste cu o femeie frumoasa care i-a devenit sotie. 

Adina, noua sotie a lui Ionut Negoita, a aparut in viata barbatului dupa despartirea acestuia de Carmen, prima sotie, cu care are doi copii. Fostul patron de la Dinamo s-a indragostit de ea inca de pe vremea cand era studenta. 

Adina Negoita, care este din Targoviste, a urmat Facultatea de Medicina, iar de curand si-a deschis o clinica. 

"Sunt Adina Negoita, medic, sotie, mama si, mai ales, un om care iubeste ceea ce face si face ceea ce iubeste... Experientele acumulate pe parcursul anilor m-au ajutat sa devin femeia de azi. 

Inca din anii adolescentei visam cu ochii deschisi sa aduc zambetul pe chipul oamenilor in suferinta, sa-i ajut sa se simta bine in pielea lor, constienta de faptul ca un trup sanatos si frumos, un chip luminos si placut iti dau o stare de confort interior si te pot ajuta sa privesti cu incredere orice provocare a vietii.

N-a fost usor, dar am fost consecventa, urmandu-mi pas cu pas visul", se arata in prezentarea Adinei Negoita de pe site-ul clinicii sale.

Adina si Ionut Negoita au impreuna doua fetite. 

Imagini cu sotia superba a fostului patron din Stefan cel Mare sunt disponibile in galeria foto de mai jos. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

A doua zi consecutivă de scădere a gradului de infectare în București. Când se vor redeschide restaurantele
BRAT

Modifică setările cookies