GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo a pus capăt speculațiilor despre problemele cu Georgina Rodriguez. Imaginile publicate de portughez

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Mai 2023, 19:12
Data actualizarii: Sambata 06 Mai 2023, 19:35

Presa internațională a anunțat că Ronaldo (38 ani) și Georgina Rodriguez (29 ani) par a trece printr-o perioadă nefastă pe plan personal

Deși cei doi se afișează pe rețelele sociale extrem de îndrăgostiți, relația dintre Cristiano și Georgina, începută în urmă cu mai bine de șase ani, pare a fi într-un punct tensionat. Cei doi ar trece printr-o posibilă criză, din ce informează presa portugheză, cele mai recente informații apărând de la o televiziune, unde s-a afirmat că fotbalistul „este sătul de ea”. 

Jurnalistul Daniel Nascimento confirmă spusele, oferind noi detalii: „Ronaldo nu e fericit. Georgina își petrece zilele în câte un centru comercial din Riad și acesta este unul dintre motivele pentru care Cristiano nu este mulțumit. Nu face nimic altceva decât să cheltuie, să cheltuie și iar să cheltuie. Cel mai rău dintre toate e că se crede la nivelul lui Cristiano. Se urcă singură pe un piedestal, iar lui nu îi place deloc acest lucru”

Imagini de colecție cu familia starului portughez
 

Cristiano Ronaldo a postat pe contul de Instagram o serie de fotografii în care apare alături de Georgina Rodriguez și de copiii săi, la piscină, distrându-se și relaxându-se. 

"Momente fericite cu familia", a scris fotbalistul lui Al Nassr la postare, din dorința de a pune capăt tuturor speculațiilor care au apărut în presă în ultima perioadă, despre familia lui.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!