GALERIE FOTO „Ea crede că este la nivelul lui!” Criză în cuplul Cristiano Ronaldo - Georgina Rodriguez?! Anunțul portughezilor 

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Aprilie 2023, 20:57
Data actualizarii: Vineri 21 Aprilie 2023, 20:59

Cristiano Ronaldo (38 ani) și Georgina Rodriguez (29 ani) par a trece printr-o perioadă nefastă pe plan personal. 

Deși cei doi se afișează pe rețelele sociale extrem de îndrăgostiți, relația dintre Cristiano și Georgina, începută în urmă cu mai bine de șase ani, pare a fi într-un punct tensionat. Cei doi ar trece printr-o posibilă criză, din ce informează presa portugheză, cele mai recente informații apărând de la o televiziune, unde s-a afirmat că fotbalistul „este sătul de ea”. 

Presa din Portugalia: „Cristiano este sătul de ea!” 

Publicațiile portugheze, inclusiv emisiunea 'Noite das Estrelas', informează că atacantul lui Al-Nassr ar fi „sătul” de atitudinea pe care partenera sa a tot arătat-o în ultimul timp, atitudine care este descrisă ca fiind „departe de realitate”, „forțată” și „frivolă”. 

În cadrul emisiunii a fost invitat psihologul Quintino Aries, care a analizat atitudinea cuplului din ultimele săptămâni, de la evenimentele publice la care au participat și a concluzionat: „Ultimele comportamente ale lui Ronaldo demonstrează două lucruri: că viața personală nu este într-un moment de fericire și că este mult mai puțin temperat cu cât se îndepărtează de mama lui, Dolores Aveiro. Știm cu toții de ce este din ce în ce mai îndepărtat de familie”, citează marca.com

Jurnalistul Daniel Nascimento confirmă spusele, oferind noi detalii: „Ronaldo nu e fericit. Georgina își petrece zilele în câte un centru comercial din Riad și acesta este unul dintre motivele pentru care Cristiano nu este mulțumit. Nu face nimic altceva decât să cheltuie, să cheltuie și iar să cheltuie. 

Cel mai rău dintre toate e că se crede la nivelul lui Cristiano. Se urcă singură pe un piedestal, iar lui nu îi place deloc acest lucru”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!