Contract 'stelar' semnat de Georgina Rodriguez! Suma uriașă pe care o încasează iubita lui Ronaldo după ultima înțelegere 

Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 15:31
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 15:32

Georgina Rodriguez (29 ani) a cunoscut succesul în urma relației cu Cristiano Ronaldo (38 ani). 

Modelul argentinian care are și origini spaniole era vânzătoare într-un magazin de lux când l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo. De atunci, viața Georginei s-a transformat radical, devenind între timp influencer, dar și una dintre cele mai faimoase celebrități din Spania. 

Tânăra a strâns peste 46,3 milioane de urmăritori pe Instagram și a ajuns să aibă și propriul serial-documentar în care vorbește despre viața pe care o are. Faima obținută peste noapte a adus-o și în atenția marilor case de modă, astfel că, a ajuns să poarte ceea ce în trecut vindea. 

Contract uriaș obținut de Georgina Rodriguez 

Georgina a fost invitată specială și pe covorul roșu la numeroase evenimente importante din lume, fiind deja „clientă fidelă” a Festivalului de Film de la Cannes. Celebritatea i-a adus și contracte imense de colaborare, iar recent, modelul a semnat unul extrem de improtant. 

În urmă cu o săptămână, Georgina a anunțat că și-a început colaborarea cu firma italiană Elisabeta Franchi, care a ales-o să fie prima ambasadoare internațională. Contractul semnat îi va aduce modelului în conturi peste 400.000 de euro după cum scrie Mundo Deportivo, citând revista Look, menționându-se că suma nu include și prezența tinerei la evenimentele organizate de brand. 

„Încântată să fiu prima față globală din istoria brand-ului Elisabeta Franchi”, a scris Georgina pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!