GALERIE FOTO Imaginea de milioane de like-uri cu Cristiano Ronaldo și fiica lor cea mică postată de Georgina Rodriguez pe internet: "Îi iubesc"

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 09:33
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 09:51

Georgina Rodriguez a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apar Cristiano Ronaldo și fiica lor cea mică. 

După performanța spectaculoasă cu Al Nassr în campionat, când a reușit să marcheze patru goluri, starul portughez s-a bucurat de timpul liber pentru a petrece timp cu familia. 

Fotbalistul a fost fotografiat alături de micuța Bella Esmeralda, iar fotografia a fost publicată de Georgina Rodriguez pe contul de Instagram alături de mesajul: "Frumoasa Esmeralda. Cu privirea puternică și delicată pe care ți-a oferit-o Dumnezeu... vă iubesc".

Imaginea a strâns milioane de aprecieri în doar câteva ore și numeroase comentarii din partea fanilor, impresionați de drăgălășenia micuței. 

Anul 2022, complicat pentru Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo
 

Georgina Rodriguez (29 ani) și Cristiano Ronaldo (38 ani) au trăit cel mai dificil an de când sunt împreună. În octombrire 2021, cei doi anunțau că așteaptă o pereche de gemeni. Doar că în vara lui 2022, deținătorul a cinci Baloane de Aur și partenera sa au trecut printr-o tragedie. 

Unul dinte nou-născuți a decedat la naștere, iar al doilea a avut nevoie de o săptămâna de spitalizare, iar apoi de supraveghere medicale, pentru a i se stabiliza starea.

"Anul acesta (n.r. - 2022) a fost cel mai dificil din viața mea. Dacă îmi cauți astăzi numele pe Google, se dovedește că sunt într-o ceartă cu familia lui Cristiano, că am o soră care îmi cere bani și că nu știu ce s-a întâmplat cu Rosalía... (n.r. ultimul copil). Viața mea este mult mai simplă decat toate astea. Nu imi plac conflictele, nu mă lupt niciodata cu nimeni...dar cel mai rau lucru este ca toate acele informații sunt minciuni. Tot ce îmi doream era să fiu cu fetița mea la spital", a declarat Georgina Rodriguez pentru Elle.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!