GALERIE FOTO Georgina Rodriguez i-a cucerit pe arabi! Și-a pus un văl pe cap și a întors privirile pe covorul roșu în Arabia Saudită! Apariție sclipitoare

Georgina Rodriguez Arabia Saudita Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 18:47
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 18:49

Georgina Rodriguez (28 ani) s-a mutat alături de Cristiano Ronaldo (37 ani) în Arabia Saudită.

Superstarul portughez a semnat cu Al-Nassr, devenind cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului, urmând să evolueze doi ani și jumătate în Arabia Saudită. Georgina, partenera lui Cristiano Ronaldo, l-a însoțit împreună cu copiii în Arabia Saudită. 

Modelul argentinian cu origini spaniole încearcă să se adapteze noii sale vieți, într-un loc mult mai strict și pare că are succes până în prezent. Obișnuită cu apariții extrem de sexy atât la evenimente, cât și pe rețelele sociale, Georgina pare să se fi adaptat fără probleme tradițiilor saudite. 

Georgina Rodriguez, apariție sclipitoare pe covorul roșu

Invitată la Joy Awards, desfășurate în Arabia Saudită, Georgina a impresionat și a bifat o adevărată apariție. Partenera lui Cristiano Ronaldo și-a arătat dragostea pe care o poartă pentru noua țară în care se află, dar și dorința de adaptare prin outfit-ul său. 

Tânăra a purtat o rochie lungă, bleumarin, cu crăpătură pe picior, mănuși de aceeași culoare și a impresionat alegând să își pună un văl, în aceeași culoare, transparent, care însă îi acoperea părul. Vălul era de tipul hijab-ului pe care îl poartă femeile în Arabia Saudită. 

Georgina a postat mai multe fotografii pe contul de Instagram, alături de descrierea: „Joy Awards 2023. Multe mulțumiri tuturor, te iubesc, Arabia Saudită!”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!