Clipul cu Neymar care a devenit viral! S-a filmat alături de „ El Profesor” din Casa de Papel! Cum au apărut

Neymar Casa de papel El Profesor Paris Saint-Germain Stiri Clipul cu Neymar care a devenit viral! S-a filmat alături de „ El Profesor” din Casa de Papel! Cum au apărut
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 22:53
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 22:57

Neymar (29 ani) este cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru unul dintre cele mai vizionate seriale. 

Starul lui Paris Saint-Germain este mare fan al serialului care a creat isterie peste tot în lume. Casa de Papel (n.r Money Heist) este unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix. 

Ajuns la sezonul cu numărul cinci, serialul a cărui acțiune se desfășoară în Madrid, Spania, se pregătește de final. Mai mult, zilele trecute a apărut prima parte a ultimului sezon, iar cu această ocazie pe retețelele de socialziare a apărut un clip cu Neymar, care a devenit viral. 

Fotbalistul este îmbrăcat în salopeta în care sunt îmbrăcați protagoniștii serialului și apare alături de „El Profesor”, cel care este creierul operațiunilor. În videoclip, Neymar dansează alături de Alvaro Morte, actorul care îl întruchipează pe protagonistul serialului. 

Neymar, apariție surpriză în serial 
 

În cel de-al treilea sezon, brazilianul a fost invitat să apară în serialul său preferat. Neymar a apărut în postura unui călugăr. Deși inițial scena fotbalistului nu a fost difuzată, deoarece se afla în plin scandal, după ce fusese acuzat de viol, șefii Netflix s-au răzgândit. 

Odată ce Neymar a scăpat de acuzații, directorii serialului au decis să reîncarce scena în care apare Neymar. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!