VIDEO Imaginile care nu s-au văzut! Gerard Pique și-a luat iubita pe stadion la ultimul său meci! Au fost filmați sărutându-se în tribune

Gerard Pique Clara Chia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 14:37
Data actualizarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 14:38

Gerard Pique (35 ani) a decis să pună capăt carierei de fotbalist și a jucat deja ultimul său meci pentru FC Barcelona. 

Fundașul și-a anunțat retragerea în urmă cu mai bine de o săptămână, șocând lumea fotbalului cu decizia luată. Sâmbăta trecută, Gerard Pique a jucat ultimul său meci din carieră, pe Camp Nou, în duelul cu Almeria, scor 2-0, și a părăsit terenul în aplauzele a peste 92.000 de oameni. 

Fostul jucător a fost însoțit pe teren de băieții săi, Milan și Sasha, iar publicațiile din Spania se întrebau dacă iubita lui Pique avea să îl însoțească. Deși nu a fost văzută pe stadion, Clara Chia a fost surprinsă în tribunele de pe Camp Nou, mult după final, în prezența lui Gerard Pique. 

Imagini cu Gerard Pique alături de Clara Chia pe Camp Nou 

Cei doi au fost filmați împreună, alături de mai multe persoane, ibericul fiind încă echipat și zâmbind degajat în discuția purtată. Ulterior, Pique este surprins în timp ce își ia iubita în brațe și o sărută, imaginea fiind surprinsă de camere care se aflau în zona terenului. 

Pique și Clara Chia nu se află la prima apariție publică împreună, cei doi arătând semne de afecțiune și în ieșirile precedente. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!