GALERIE FOTO "Ce lipsă de empatie!". Sergio Ramos și soția, criticați de fani după ce au mâncat friptură învelită în foiță de aur: cât a putut să coste

Sergio Ramos critici Sergio Ramos pilar rubio sotie Sergio Ramos Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Iunie 2022, 09:40
Data actualizarii: Sambata 18 Iunie 2022, 10:02

Sergio Ramos (36 de ani) și soția sa Pilar Rubio (44 de ani) se află în vacanță cu ocazia aniversării a trei ani de la nuntă.

Cei doi se află în Dubai, ocazie cu care și-au făcut toate poftele, inclusiv pe cele culinare. Într-una dintre zile, Sergio și Pilar au luat cina la un local exclusivist, iar imaginile apărute pe rețelele de socializare au stârnit recții negative din partea internauților.

Fotbalistul și soția sa au comandat friptură învelită în foiță de aur de 24 de carate, preparat care costă în jur de 900 de euro. 

"Ce lipsă de empatie și de conexiune cu realitatea", "”Jumătate de țară lucrează 50 de ore pe săptămână să atingă acea sumă", "Le-au mai rămas bani de un vin bun?" sunt doar câteva dintre mesajele apărute pe rețelele de socializare. 

Pilar Rubio și Sergio Ramos sunt împreună din septembrie 2012 și au patru băieți.

Sergio Ramos a vorbit despre problemele de adaptare de la PSG

Fundaşul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al echipei Real Madrid, a recunoscut, într-un interviu acordat site-ului clubului Paris Saint-Germain, că a avut dificultăţi de adaptare la formaţia franceză, după şaisprezece ani petrecuţi pe Santiago Bernabeu.

"Am petrecut doar câteva ore cu tricoul lui PSG la cel mai bun nivel al meu. Abia aştept să revin pe teren şi să arăt tot fotbalul care mi-a rămas, alături de noua mea echipă. 

Nu a fost uşor să fac o schimbare atât de mare, într-un oraş la fel de spectaculos precum Parisul. Mai ales la început, mi-a fost greu să mă adaptez. Am petrecut mulţi ani la un alt club, aveam totul sub control, casa, personalul, echipa, cei patru copii, şcolile", a declarat Ramos.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!