Spania

"A plecat pe ușa din dos, e rău pentru el". O legendă a lui Real Madrid, critici pentru Sergio Ramos  

Plecarea lui Sergio Ramos de la Real Madrid stârnește în continuare discuții. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 21:02
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 21:10

Guti (45 de ani) este de părere că fostul fundaș al galacticilor a făcut o alegere neinspirată atunci când a ales să plece de pe Santiago Bernabeu. 

"Sergio Ramos ştie că s-a înşelat lăsând să treneze prea mult negocierile cu Florentino Perez. El credea că Perez va face ceea ce vrea el, dar nu-şi dă seama că pentru Florentino Perez, Real Madrid este mai presus de orice.

După o vârstă, contractele se prelungesc cu un sezon, pentru Ramos şi pentru toată lumea, iar Sergio n-a înţeles asta. Acum regretă fiindcă a fost o legendă a lui Real Madrid, şi-ar fi putut încheia cariera la club, dar nu a profitat de asta. A plecat pe uşa din dos, e rău pentru el", a declarat Guti, citat de Marca. 

Sergio Ramos nu se gândește la retragere: "Îmi mai rămân 4-5 ani!" 

Într-un interviu acordat celor de la Prime Video Sport France, Sergio Ramos a vorbit despre viitorul său, inclusiv în capitala Franței. Fundașul a fost unul dintre cei mai huiduiți jucători de pe Parc des Princes în duelul cu Lorient, 5-1, fanii fiind nemulțumiți de situația sa. 

"Îmi rămân între 4 sau 5 ani la nivel înalt, iar apoi voi trăi alte experiențe. Am un contract pe doi ani la Paris, dar vom încerca să fie trei. Cât timp fizicul îmi permite, capul este extrem de focusat", a declarat Sergio Ramos. 

Modifică setările cookies