Câte medalii ar putea să câștige România la Paris, în 2024? Răspunsul miliardarului Ion Țiriac

Ion Tiriac david popovici Jocurile Olimpice 2024 Stiri
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 28 Martie 2023, 08:26
Data actualizarii: Marti 28 Martie 2023, 08:25

Ion Țiriac nu a uitat să îl menționeze pe David Popovici, vorbind despre potențialul României la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024. 

Ion Țiriac a oferit un răspuns intrigant la întrebarea „câte medalii ar putea România să câștige la Olimpiada de Vară de la Paris?”.

Miliardarul român s-a declarat în imposibilitatea de a specula pe această temă, dar a precizat că sportul românesc a rămas fără infrastructura necesară pentru a putea spera la o reeditare a rezultatelor de la Sydney ori Atena, din 2000, respectiv 2004. 

  • David Popovici

Ion Țiriac, despre potențialul României la Jocurile Olimpice de la Paris: „Nu avem de unde să culegem, pentru că nu am semănat.”

„Eu sunt departe de realitate, zău că nu aș putea nici să speculez, cum speculează toată lumea. Eu cred că, din nou, ne aștepăm numai la excepții, pentru că bază nu avem de unde să culegem, că nu am semănat.

Dacă nu semeni, atunci nu ai de unde. Excepții? Începem cu Nadia și terminăm cu Hagi sau Năstase sau cu cine dorești. Nu știu de unde sare iepurele. Am terminat-o cu primele zece în lume, cu Sydney, ba chiar și cu Atena.

Am rămas, totuși, fără infrastructură. Cu o floare nu se face primăvară.

Domnul Popovici este, din nou, o excepție la regulă, un talent ieșit afară din comun. A avut o performanță și o înălțare de un an de zile de neconceput. Să sperăm că excepția Popovici să se prelungească, să spun așa,” a declarat Ion Țiriac, anticipând câte medalii va cuceri lotul olimpic român la Jocurile de la Paris, din vara anului viitor. 

Jocurile Olimpice de la Paris se vor derula în perioada 26 iulie - 11 august.  


Ion Țiriac, convins că orice medalie cucerită de România la Paris va fi o excepție, și nu regula

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!