GALERIE FOTO Cât a costat ținuta cu care Lionel Messi a stârnit  controverse pe rețelele de socializare: "Și eu am petrecut Anul nou în pijama"

Lionel Messi anul nou Argentina revelion Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 16:26
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 16:40

Lionel Messi a petrecut sărbătorile de iarnă, inclusiv trecerea în nou an, în Argentina, alături de familie și de prieteni. 

Superstarul argentinian a reușit în 2022 să își îndeplinească cel mai mare obiectiv și vis al carierei, acela de a deveni campion mondial alături de Argentina. 

După trecerea în noul an, starul de la PSG a postat câteva fotografii în care apare alături de Antonela Roccuzzo, dar și de cei trei băieți ai lor. Fanii au fost încântați să îi vadă împreună, însă nu puțini au fost cei care au observat ținuta apare purtată de fotbalist, un costum verde, format din cămașă de satin și bermude cu margini portocalii.

Cât a costat ținuta purtată de Lionel Messi

Pe lângă sutele de mesaje de felicitare postat de fani pe pagina de Instagram, unii dintre ei au comentat despre outfit-ul ales de argentinian. 

"E campion mondial, se îmbracă cum vrea", "Și eu am petrecut Anul Nou în pijama", "Messi a omorât moda", "S-a îmbrăcat precum un spiriduș de Crăciun" sunt doar câteva dintre remarcile admiratorilor. 

Potrivit Corrierre dello Sport, ținuta aleasă de Lionel Messi a costat în total 2133 de euro. Cămașa a costat 950 de euro, iar pantalonii, 1183 de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!