GALERIE FOTO Campionul mondial i-a întrerupt concertul iubitei, actrița Disney adorată de milioane de copii! Declarația de dragoste care a înnebunit publicul argentinian

Tini Stoessel Argentina Rodrigo de Paul Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Decembrie 2022, 14:36
Data actualizarii: Vineri 23 Decembrie 2022, 14:37

Rodrigo De Paul (28 ani), jucător al naționalei Argentinei și al lui Atletico Madrid, se iubește cu Martina Stoessel (25 ani), fostă actriță Disney. 

Fotbalistul s-a întors în Argentina după ce a câștigat Campionatul Mondial din Qatar, acolo unde a fost unul dintre cei mai buni jucători ai naționalei. De Paul a participat la sărbătoarea argentinienilor, însă a mers și să își întâlnească iubita, care era la repetiții pentru concertul ce l-a susținut în dimineața zilei de joi. Tânăra zburase în Qatar pentru a susține Argentina la meciurile din fazele eliminatorii. 

După ce campionii mondiali au mers fiecare în orașele natale, jucătorul a ales să își însoțească iubita la concert, pentru a o susține, în contextul în care era unul dintre cele mai importante din acest an, în fața publicului de „acasă”. Rodrigo De Paul i-a făcut și o surpriză artistei, urcând pe scenă, moment în care fanii au început să intoneze cântecele pe care galeria argentiniană le-a repetat la Campionatul Mondial. 

Declarație superbă de dragoste a lui Rodrigo De Paul pentru Tini Stoessel

Jucătorul a luat microfonul apoi și a avut un mesaj superb despre cea cu care se iubește de mai bine de un an. 

„Vă voi spune pentru că o iubesc pe femeia asta. O iubesc din toată inima mea și mă învață în fiecare zi să fiu mai bun, mă învață să muncesc, să nu renunț și cred că, de asemenea, o părticică din ce am reușit îi datorez ei pentru că în cel mai rău moment a apărut pentru a mă lumina și pentru a-mi oferi multă iubire, așa că îți mulțumesc și te iubesc. Meriți asta și absolut tot ceea ce trăiești”, a spus Rodrigo De Paul pe scenă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!