GALERIE FOTO S-a aflat motivul despărțirii dintre cea mai iubită actriță Disney și campionul mondial 

Rodrigo de Paul Tini Stoessel Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 August 2023, 13:59
Data actualizarii: Miercuri 09 August 2023, 14:01

Rodrigo de Paul și Tini Stoessel formau un cuplu de un an și jumătate, însă recent au anunțat despărțirea. 

Campionul mondial și tânăra cântăreață care s-a remarcat datorită rolului din serialul Disney Violetta, în care a fost protagonistă, formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea fotbalului. Tini a fost surprinsă în repetate rânduri la meciurile lui De Paul, în special la Campionatul Mondial din Qatar, în vreme ce fotbalistul lui Atletico Madrid a mers să o încurajeze la concerte. 

În urmă cu o săptămână cei doi anunțau oficial că s-au despărțit, prin intermediul unor postări pe rețelele sociale, surprinzând pe toată lumea, asta în contextul în care păreau un cuplu extrem de solid. Deși s-a vorbit despre o presupusă infidelitate, artista argentiniană a negat vehement această variantă. 

„Nu există alte persoane implicate în discordie, indiferent de zvonurile pe care le vedeți. Rodrigo va confirma asta. Nu există astfel de probleme. Doar că simțeam că e complicat să înaintăm în relație ținând cont de tot ceea ce urmează, pe lângă sentimentele de dragoste”, a spus Tini conform sport.es

Motivul rupturii dintre Rodrigo de Paul și Tini Stoessel 

Avocatul Mauricio D'Alessandro a dezvăluit care a fost problema rupturii dintre cei doi. Copiii jucătorului ar fi fost motivul pentru care au ajuns să se despartă jucătorul și cântăreața ar fi fost copiii lui De Paul. 

„Tini îi cerea mai mult timp și atenție, însă problema lui Rodrigo este aceeași pe care o are orice părinte despărțit. Rodrigo are un regim de vizite destul de amplu, își vede lunar copiii timp de o săptămână, iar atunci când ajung la el li se dedică în totalitate, ceea ce e imposibil de susținut într-un cuplu atât de tânăr precum cel pe care îl forma cu Tini. 

Cât a fost criticat Rodrigo de Paul pentru că s-a spus că și-a abandonat copiii... Asta arată care este adevărul, un De Paul care e dispus să renunțe la tot pentru copiii lui, să renunți la dragoste e un sacrificiu pe care nu îl întâlnești prea des în rândul bărbaților. El a ales bine, atitudinea sa îl înnobilează, și-a sacrificat femeia visurilor pentru copil”, a spus avocatul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!