FOTO ȘI VIDEO Lionel Messi, așa cum rar a fost surprins, pe ringul de dans. Imaginile cu starul argentinian s-au viralizat în scurt timp 

Lionel Messi Argentina Tini Stoessel Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Martie 2023, 16:50
Data actualizarii: Duminica 26 Martie 2023, 17:01

Argentina a jucat primul meci după ce a câștigat Cupa Mondială din Qatar, cu Panama, impunându-se cu scorul de 2-0. 

A fost pentru prima dată după turneul final din noiembrie/decembrie, când jucătorii sud-americani s-au reunit, iar după amicalul cu Panama au organizat o petrecere împreună cu partenerele lor și diverși prieteni, pentru a sărbători așa cum se cuvine succesul din Qatar.

Pe rețelele de socializare au apărut numeroase clipuri de la respectivul eveniment, însă cele în care Lionel Messi era principalul protagonist, dansând, s-au viralizat într-un timp foarte scurt. Fie că a fost vorba despre reacții cârcotașe despre talentul argentinianului, fie că au apreciat naturalețea cu care se mișca pe ring, admiratorii fotbalistului cu comentat intens video-urile.

Petrecere pe El Monumental
 

În cadrul festivităţilor organizate pentru partida cu Panama, jucătorii s-au adunat în cerc la centrul terenului, pentru a "retrăi încă o dată atmosfera de pe stadionul Lusail" din Doha, gazda finalei dintre Argentina şi Franţa, câştigată de sud-americani cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare.

"Să ne bucurăm de această a treia stea. Este greu să câştigi o Cupă Mondială", a spus căpitanul Argentinei la microfonul de pe teren, îndemnându-i totodată pe fani: "Să nu uitaţi de toţi jucătorii care am încercat să ridicăm această Cupă fără să reuşim".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!