GALERIE FOTO Fosta actriță Disney e de nerecunoscut! Se iubește cu colegul lui Leo Messi, dar a apărut în brațele altui bărbat 

Martina Stoessel Rodrigo de Paul Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Septembrie 2022, 14:32
Data actualizarii: Duminica 18 Septembrie 2022, 14:49

Martina Stoessel (25 ani) a fost una dintre cele mai iubite actrițe Disney. 

Tânăra a interpretat-o pe Violetta, în serialul-fenomen cu același nume, care a creat isterie pe întreaga planetă. Martina Stoessel a devenit cunoscută datorită serialului Disney, iar după încheierea acestuia s-a focusat pe cariera de cântăreață. Artista este extrem de apreciată în Argentina. 

De câteva luni bune se iubește cu coechipierul lui Leo Messi de la echipa națională, Rodrigo De Paul (28 ani), jucătorul lui Atletico Madrid. Relația celor doi este una controversată, după ce jucătorul care a divorțat recent a fost acuzat că și-a părăsit soția pentru cântăreață, iar despre Messi s-a scris că i-ar fi impus, în calitate de căpitan, să evite aparițiile publice alături de ea. 

Tini Stoessel, clip fierbinte alături de alt bărbat

Martina și De Paul s-au tot fotografiat împreună și postat pe rețelele de socializare, pentru a arăta că formează un cuplu solid. Tânăra însă pune preț pe cariera sa artistică, iar ultimul clip este dovada acestui lucru. În ciuda relației pe care o are, cântăreața nu a ezitat în a filma un videoclip în care apare în ipostaze extrem de tandre alături de un alt bărbat, cu care a și colaborat pe ultima piesa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!