GALERIE FOTO Fosta actriță Disney, în tribune la Mondialul din Qatar pentru a-și susține iubitul! Cum a apărut artista adorată de toți copiii 

Tini Stoessel Argentina Rodrigo de Paul Stiri
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 11:58
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 11:59

Rodrigo De Paul (28 ani), jucător al naționalei Argentinei și al lui Atletico Madrid, se iubește cu Martina Stoessel (25 ani), fostă actriță Disney. 

Cei doi au o relație de câteva luni de zile, confirmată în vara acestui an, după ce au ales să se afișeze în spațiul public. De Paul și cântăreața argentiniană au mers și în vacanță împreună, iar acum artista a mers în Qatar, pentru a-și susține iubitul și țara la Campionatul Mondial. 

Argentina a pierdut meciul cu Arabia Saudită din prima rundă, scor 1-2, însă s-a impus cu Mexic, scor 2-0 și Polonia, 2-0, și a încheiat grupa C pe primul loc. Naționala albiceleste a avut parte de sprijinul a zeci de mii de suporteri la meciurile de la Mondial, fiind și prima națională care a reușit să facă sold-out pentru toate meciurile din grupe înainte de startul turneului. 

Tini Stoessel, apariție sexy în tribune la meciul Argentinei

Martina Stoessel (25 ani) a fost surprinsă de fratele său în tribune, urmărindu-și iubitul în meciul cu Polonia, câștigat cu 2-0. Ulterior, tânăra a și postat pe Instastory o fotografie pusă de Rodrigo De Paul din meciul cu echipa lui Robert Lewandowski. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!