GALERIE FOTO A lipsit de la antrenamentele echipei pentru a-și susține iubita, fostă actriță Disney adorată de milioane de copii! Cum a fost surprins 

Rodrigo de Paul Atletico Madrid Martina Stoessel Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 16:14
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 16:16

Colegul lui Leo Messi a profitat de meciurile echipei naționale a Argentinei din Statele Unite pentru a-și susține iubita. 

Rodrigo De Paul (28 ani), jucătorul lui Atletico Madrid, se iubește cu Martina Stoessel (25 ani), fostă actriță Disney, recunoscută în urma serialului-fenomen, Violetta, în care juca rolul personajului principal. Relația celor doi se desfășoară de câteva luni bune, iar de ceva timp au început să apară și în public, asta după ce fotbalistul a fost inițial implicat într-un scandal major cu fosta soție. 

Jucătorul lui Atletico Madrid a mers în Statele Unite ale Americii alături de naționala Argentinei, care a disputat două meciuri amicale în pauza internațională și a decis să își susțină și iubita odată cu încheierea etapei alături de națională. 

Rodrigo De Paul, surprins la premiile Billboard Latin Music Awards 

Deși jucătorii s-au întors la echipele de club, Rodrigo De Paul le-a cerut oficialilor lui Atletico Madrid permisiunea de a lipsi de la primele antrenamente. Fotbalistul a invocat motive personale, iar presa internațională a aflat care au fost acestea. 

Jucătorul a lipsit de la antrenamentele lui Atletico Madrid pentru a-și însoți iubita la gala Billboard Latin Music Awards 2022. Rodrigo De Paul a fost surprins în câteva imagini din backstage, aflându-se în spatele Martinei, care a și urcat pe scenă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!