Cine este persoana care a murit in incendiul de la baza sportiva din Berceni a celor de la FCSB! Detalii de ultima ora

FCSB baza sportiva berceni Gigi Becali incendiu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 Martie 2021, 08:21
Data actualizarii: Miercuri 31 Martie 2021, 16:28

ROMANIA da ultima batalie a primaverii! Miercuri, 19:00 LIVE VIDEO la PRO X si pe www.sport.ro ai Armenia - Romania in calificarile pentru Qatar 2022!

10:30 Persoana care si-a pierdut viata in incendiul de la baza sportiva a celor de la FCSB este unul dintre paznici, in varsta de 50 de ani. 

Focul a izbucnit in zona in care Gigi Becali cazeaza oameni nevoiasi, o cladire construita in genul fostelor camine de nefamilisti. 


Un incendiu a izbucnit in timpul noptii de marti spre miercuri la baza sportiva din Berceni a celor de la FCSB. 

Mai multe autospeciale au mers de urgenta pentru a interveni, insa pentru o persoana a fost prea tarziu, aceasta pierzandu-si viata in urma arsurilor. Alte doua persoane au fost ranite, dar nu au avut nevoie de transport la spital. 

Potrivit informatiilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, 50 de oameni au fost evacuati din complexul de locuinte care se afla in incinta bazei sportive, unde a izbucnit incendiul. 

"Incendiul, la etajul unu, s-a desfasurat in 3 camere, pe o suprafata de aproximativ 100 metri patrati. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autospeciala de salvare de la inaltime, de descarcerare, si 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensiva mobila.

Victime: o persoana carbonizata decedata, doua persoane care au solicitat prim ajutor fara transport la spital.

Cauza incendiului e in curs de stabilire, camerele erau stil garsoniera, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane pana la sosirea echipajelor", a declarat Niculae Milca de la ISU Bucuresti-Ilfov. 

Academia din Berceni a FCSB-ului a fost construita in 2017 de Gigi Becali. Complexul include 5 terenuri de iarba naturala si 3 terenuri artificiale, spatii de cazare pentru jucatori, sali de mese, sali de sport si sali de conferinta.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!