Un incendiu a izbucnit la noul stadion din Giulesti! Prima reactie a pompierilor: "A ars polistiren in zona peluzelor!"

Stadion Giulesti ISU Bucuresti-Ilfov Rapid Stiri BREAKING NEWS! Un incendiu a izbucnit la noul stadion din Giulesti! Prima reactie a pompierilor: "A ars polistiren in zona peluzelor!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Februarie 2021, 17:04
Data actualizarii: Sambata 06 Februarie 2021, 16:30

In dupa-amiaza zilei de vineri a izbucnit un incendiu in incinta noului stadion al Rapidului.

Potrivit Gazetei Sporturilor, presedintele Clubului Sportiv Rapid, Vali Caciureac, a declarat ca incendiul s-ar fi produs la calea ferata care trece pe langa stadion.

Pompierii veniti la fata locului au infirmat insa aceasta ipoteza. Ei au explicat ca focul s-a produs in incinta stadionului, undeva in zona uneia dintre peluze.

  • BREAKING NEWS! Un incendiu a izbucnit la noul stadion din Giulesti! Prima reactie a pompierilor: A ars polistiren in zona peluzelor!

"Incendiu produs in urma cu scurt timp in incinta stadionului Giulesti, zona peluzelor, etajul 1. A ars polistiren, suprafata aproximativ 15 mp. Incendiul a fost gasit stins. Nu sunt victime", a declarat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti- Ilfov pentru sursa citata.

Stadionul Giulesti a fost demolat si reconstruit pentru a gazdui antrenamentele echipelor nationale care vor veni la Bucuresti pentru meciurile de la EURO 2020, care a fost amanat pentru 2021 din cauza pandemiei.

Noua arena nu a fost data inca in folosinta, insa Gica Popescu, consilierul guvernamental pentru organizarea turneului final, a declarat ca exista posibilitatea ca acest lucru sa se intample in luna mai.

Sursa foto: Gazeta Sporturilor

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!