Balotelli l-a bagat pe Mancini la TERAPIE! Cel mai bogat antrenor din lume nu poate scapa de cel mai STRESANT fotbalist din ISTORIE:

Autor: Sport.ro
Duminica 07 August 2011, 12:19
Balotelli l-a bagat pe Mancini la TERAPIE! Cel mai bogat antrenor din lume nu poate scapa de cel mai STRESANT fotbalist din ISTORIE:

Balotelli l-a exasperat pe Mancini cu gesturile lui inexplicabile!

Antrenorul nu stie ce sa mai creada. Il stie pe SuperMario de la 17 ani, dar a crezut ca va reusi sa-l faca sa se potoleasca la City. Inca n-a reusit, dar promite sa aiba rabdare cu atacantul italian.

Mancini recunoaste ca are nevoie urgent de un psihilog. Nu mai fata fata tampeniilor lui Balotelli!

"Trebuie sa vorbesc cu Mario in fiecare zi si cred ca asta m-a adus si pe mine aproape de disperare. Acum cred ca am nevoie eu de un psiholog, o sa merg la terapie din cauza lui. Nu inteleg de ce face lucrurile pe care le face, poate e doar un pusti care trebuie sa se maturizeze", spune Mancini, care e hotarat totusi sa-i mai dea o sansa lui Balotelli in noul sezon:

"Il stiu de la 17 ani si acum e mai rau decat era atunci. Toti facem nebunii cand suntem tineri. Din pacate, m-a dezamagit in multe momente, chiar daca de multe ori l-am inteles. Trebuie sa inteleaga ca face parte dintr-o echipa si ca e nevoie sa se supuna obiectivelor ei!".
 

Cutremur cu magnitudinea 7 în Grecia și Turcia. Patru persoane au murit. Un mini-tsunami a lovit Insula Samos. VIDEO
BRAT

Modifică setările cookies