Mentalitate de BAZAR la MILIARDARII absoluti din fotbal! City arunca 35 de mil pe jucatori DATI AFARA de Mancini:

Roberto Mancini Carlos Tevez Manchester City Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2011, 11:08
Data actualizarii: Duminica 07 August 2011, 11:09

Pe seici nu-i intereseaza ca l-ar putea lua pe Fabregas cu banii astia! Ii platesc regeste pe fotbalistii carora Mancini le-a zis ca n-au ce cauta la antrenamentele lui!

Wayne Bridge, Emmanuel Adebayor, Nedum Onouha, Craig Bellamy, Roque Santa Cruz si Carlos Tevez sunt fotbalistii pe contractele carora City arunca 35 de milioane pe sezon! N-au nicio sansa sa mai apara in echipa lui Mancini, asa cum antrenorul le-a si spus-o, dar n-au nicio intentie sa plece din Manchester!

Adebayor si Bellamy au oferte, insa refuza orice propunere din cauza salariului de la City, pe care nu sunt dispusi sa-l piarda. Tevez e dorit de Inter si, cel mai probabil, ii va scapa pe seici de plata a 10 milioane de euro anual, in timp ce Roque Santa Cruz, Wayne Bridge si Nedum Onouha se multumesc sa urmeze programul de pregatire stabilit de preparatorii fizici de la echipele de juniori.

Desi arunca bani pe salarii incredibile, sefii lui City s-au zgarcit la transferul lui Pantilimon. N-au vrut sa dea din prima 2 mil, cat solicita Timisoara, si au acceptat abia in momentul in care au aflat ca Udinese avea transferul bancar pregatit daca negocierile cu Poli ar fi picat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!