Avalanșă de critici pentru Georgina Rodriguez în urma unei postări de pe Instagram: "Profiți de moartea ei!"

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iulie 2023, 09:37
Data actualizarii: Joi 20 Iulie 2023, 10:20

Cu peste 50 de milioane de urmăritori pe contul de Instagram, Georgina Rodriguez este una dintre cele mai apreciate vedete, la nivel internațional.

Partenera lui Cristiano Ronaldo se bucură de o popularitate importantă, motiv pentru care numeroase branduri celebre doresc să-și asocieze imaginea cu ea. 

Popularitatea vine la pachet și cu critici, iar de curând tânăra de 29 de ani a stârnit un val de reacții negative în urma unei postări de pe contul de Instagram.

Georgina Rodriguez a publicat o fotografie în care apare înconjurată de mai multe genți de lux, printre acestea numărându-se și una Birkin.

"Când o să te oprești?", "Profiți de moartea ei!" sunt câteva dintre mesajele postate de fani, făcând referire la faptul că imaginea a fost postată în ziua în care a decedat Jane Birkin. 

Cum l-a cunoscut Georgina Rodriguez pe Cristano Ronaldo 

Georgina Rodriguez și Cristiano Rodriguez formează unul dintre cele mai de succes cupluri la nivel internațional. Cei doi formează un cuplu din 2016, după ce s-au întâlnit în perioada în care lucra într-un magazin Gucci din Madrid. 

"Când l-am văzut, mi s-a părut atât de minunat încât mi-a fost rușine să mă uit la el. Să zicem că am simțit fluturi în stomac.

Prima întâlnire a fost când lucram la Gucci, ca asistent de vânzări. După câteva zile ne-am revăzut la un eveniment. Atunci am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată, a fost dragoste la prima vedere", a povestit Georgina Rodriguez. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!