GALERIE FOTO Antonela Roccuzzo și Georgina Rodriguez s-au întrecut în cele mai hot costume de baie. Imagini incendiare din vacanță

Antonela Roccuzzo costum de baie Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iulie 2023, 19:34
Data actualizarii: Luni 10 Iulie 2023, 19:51

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo profită de ultimele zile de vacanță, înaintea debutului noului sezon competițional. 

Cele două superstaruri ale fotbalului internațional au mers în vacanță alături de familii, iar partenerelor lor au fost cele care au atras atenția în mod deosebit. 

Atât Antonela Roccuzzo, cât și Georgina Rodriguez se mândresc cu siluete de invidiat, amândouă fiind atente la felul în care arată. Imaginile postate pe rețelele de socializare au făcut furori printre fanii acestora, costumele de baie pe care le-au purtat punându-le în valoare fizicul. 

Duel de la distanță între Georgina Rodriguez și Antonela Roccuzzo
 

Pe lângă promovarea diferitelor produse, Georgina Rodriguez a lansat și o colecție de îmbrăcăminte sport și este protagonista unui documentar lansat pe o cunoscută platformă de streaming, ceea ce i-a adus venituri de aproximativ 10 milioane de euro până în prezent.

De cealaltă parte, Antonela Roccuzzo are un magazin cu haine pentru copii, dar și numeroase contracte de publicitate, averea sa fiind estimată până acum la aproximativ 20 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!