FOTO Georgina Rodriguez le-a arătat fanilor cel mai scump inel de logodnă primit vreodată de o parteneră de fotbalist. Cât costă bijuteria

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2023, 09:23
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2023, 10:40

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez se află în vacanță, alături de copii. 

Cei doi au petrecut câteva zile pe iaht, pe Marea Mediterană, apoi au plecat în Sardinia. 

Georgina Rodriguez și-a etalat inelul de logodnă
 

Jurnaliștii de la Sportskeeda au anunțat că starul portughez ar fi plătit 715.000 euro pentru inelul de logodnă pe care i l-a dăruit Georginei, fiind cel mai scump primit de o parteneră de fotbalist.

Pact solid între Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo
 

Presa spaniolă a dezvăluit că tânăra de 29 de ani este trecută drept mamă în actele gemenilor Eva și Matteo, nu doar pentru Alana și Bella Esmeralda. 

"Știu dintr-o sursă foarte solidă, apropiată Georginei, că în acte nu este mamă doar pentru Alana și Bella Esmeralda, pe care le-a născut, ci și pentry gemenii Eva și Matteo. Nu sunt copiii ei biologici (n.r. gemenii), dar sunt trecuți ca fiind copiii ei.

Pe 18 decembrie 2018, Georgina a călătorit singură de la Torino la Lugano, pentru a o înregistra pe Alana Martina la consulatul portughez din orașul elvețian. Tot atunci au fost înscriși și Eva și Matteo, născuți în 2017.

Argentinianca avea asupra ei o procură semnată de Cristinao, care îi dădea drepturi depline asupra acestei chestiuni", a declarat jurnalista Maya Oliveira, citat de AS.

În plus, în cadrul contractului prenupțial semnat între cei doi, în caz de despărțire, Georginei Rodriguez i-ar reveni proprietatea din La Finca și 100.000 euro lunar, pe viață.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!