GALERIE FOTO Cu greu putea găsi un costum de baie mai mic pentru formele ei! Selfie-ul cu care Georgina Rodriguez și-a pus fanii pe jar

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 09:35
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 09:35

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo se află în vacanță alături de familie, înaintea reluării pregătirii pentru sezonul viitor a starului portughez. 

Cei doi petrec alături de copii pe iahtul de 6 milioane euro, denumit "Azimut Grande", în Sardinia. 

Atât Georgina, cât și Cristiano se mândresc cu siluete de vis, iar tânăra de 29 de ani și-a pus în valoare posteriorul bombat și busutul generos într-un costum de baie minuscul, selfie-ul postat pe contul de Instagram fiind apreciat de fani. 

Cum l-a cunoscut Georgina Rodriguez pe Cristano Ronaldo 
 

Georgina Rodriguez și Cristiano Rodriguez formează unul dintre cele mai de succes cupluri la nivel internațional. Cei doi formează un cuplu din 2016, după ce s-au întâlnit în perioada în care lucra într-un magazin Gucci din Madrid. 

"Când l-am văzut, mi s-a părut atât de minunat încât mi-a fost rușine să mă uit la el. Să zicem că am simțit fluturi în stomac.

Prima întâlnire a fost când lucram la Gucci, ca asistent de vânzări. După câteva zile ne-am revăzut la un eveniment. Atunci am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată, a fost dragoste la prima vedere", a povestit Georgina Rodriguez. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!