Are Becali vreo legatura cu aparitia-soc a partidului AUR?! Declaratii facute in noaptea de Craciun: "Mi-a zis mama sa-i votez"

Gigi Becali aur politica Romania Stiri Are Becali vreo legatura cu aparitia-soc a partidului AUR?! Declaratii facute in noaptea de Craciun: "Mi-a zis mama sa-i votez"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Decembrie 2020, 23:15
Data actualizarii: Vineri 25 Decembrie 2020, 23:18
Gigi Becali a avut o aparitie la televizor in seara de Craciun.

Patronul celor de la FCSB a vorbit, printre altele, despre politica si despre alegerile Parlamentare, analizand si partidul AUR care abia a aparut pe scena politica din Romania, dar care a cucerit 9% dintre voturi. 

"Singura durere e ca a castigat USR-ul. Dar a fost si o bucurie ca nu a castigat asa mult cat se credea pentru ca astia de la USR au putere draceasca. Partidul are o mica tenta draceasca. Este un partid care e format de draci, cu legalizarea drogurilor. Vorbeam acum cativa ani de neo-marxisti... Astia sunt ei acum. Sunt contra Bisericii. USR este dracul neamului romanesc! Este 'indracirea' neamului romanesc!

Imi zicea mama sa votez AUR. Eu habar nu aveam ce este AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserica. Pana am aflat eu, a fost tarziu. Dar eu le-am dat sediul. Au sediul unde era Partidul Noua Generatie. Le-am dat sediul acum doi ani. Nu stiu daca au facut sediul partidului.

Mi-a zis cineva ca vrea sa faca partidul asta, dar am spus ca pe mine nu ma mai intereseaza politica. Si acum m-am bucurat ca a castigat. L-am vazut pe presedintele partidului ca a zis: 'Suntem tineri. Ascultam si vrem sa capatam experienta'. Presedintele lor a zis clar: 'Daca unul pleaca la alt partid, Dumnezeu il va vedea. Daca ne tradeaza, Dumnezeu vede tradarea'. Ala e un om credincios. 

Si AUR are pe unul pe care voia sa-l puna prim-ministru. Mi-a placut de el, e foarte destept. El spune ce am spus eu acum ceva timp. Ca noi suntem sclavi moderni pentru ca miliardarii ne comanda si facem ce vor ei. Tot ce muncim e pentru ei. Dar eu sunt liber pentru ca sunt cu Hristos", a declarat Gigi Becali, potrivit Romania TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!