Anunt INCREDIBIL facut astazi! Interpolul a dat in urmarire cel mai bogat om din fotbal! Motivul pentru care Suleyman Kerimov a vandut TOT de la Anzhi

Anzhi Makhachkala Suleyman Kerimov Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Septembrie 2013, 22:10
Data actualizarii: Luni 02 Septembrie 2013, 22:15

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Suleyman Kerimov este anchetat de autoritatile din Belarus si urmarit de Interpol pentru activitati "criminale" si abuz de putere, si risca 10 ani de inchisoare - este anuntul soc facut astazi in presa rusa, preluat de toate agentiile de presa din lume.

Potrivit acestora, Kerimov, unul dintre cei mai bogati oameni din Rusia si cu siguranta in top 5 investitori din fotbal, este urmarit pentru ca a obtinut peste 100 de milioane de dolari ilegal, prin intermediul uneia dintre cele mai importante companii pe care le detine, Uralkali, companie care se ocupa cu producerea de substante chimice, dar si cu furnizarea de energie.

Investigatorii bielorusi acuza Uralkali ca a pus la punct o "schema" prin care a deturnat peste 100 de milioane de dolari.

Acuzatiile au fost respinse de compania in care Kerimov detine peste 20% din actiuni, cerand imediat Moscovei eliberarea unuia dintre directorii arestati.

Astfel, rusii au explicat si colapsul clubului Anzhi, care si-a vandut in ultimele doua saptamani toate vedetele, obtinand peste 150 de milioane de euro, spunand ca Suleyman Kerimov ar fi vrut sa dispara din viata publica.

Suleyman Kerimov are o avere de 7.1 miliarde de dolari, potrivit Forbes, iar arestarea acestuia ar putea face ca averea sa sa scada considerabil.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!