Mutare neasteptata la Dinamo! "Cainii" l-au transferat pe Stefan Mardare! Prima reactie a fostului RAPIDIST:

Autor: Sport.ro
Luni 02 Septembrie 2013, 20:39

	Mutare neasteptata la Dinamo! "Cainii" l-au transferat pe Stefan Mardare! Prima reactie a fostului RAPIDIST:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Dinamo l-a transferat astazi pe Stefan Mardare, fostul fundas al Rapidului, cel care in urma cu cateva sezoane ajungea in Giulesti in schimbul unei sume importante de bani.

In varsta de 25 de ani, dupa mai multe ghinioane legate de accidentari si o perioada petrecuta in prima liga maghiara, Mardare a ales astazi sa semneze cu echipa din Stefan cel Mare, dupa ce Rapidul nu l-a platit deloc in ultimele luni.

"Astazi am semnat cu Dinamo, dar cu prima echipa, nu cum s-a spus initial, ca ar urma sa evoluez la echipa secunda. Am stabilit cu conducerea clubului sa ma antrenez cu echipa a doua pana voi fi 100% apt din punct de vedere fizic, pentru ca la Rapid ne antrenam doua zile, apoi aveam trei liber.

Sper sa ma acomodez si sa confirm asteptarile. In acest moment sunt la 75% din capacitate, dar voi trage tare pentru a reveni.

Am venit la o echipa de prim rang in fotbalul romanesc, cu stabilitate, nu ca la Rapid, unde nu a existat asa ceva. Imi e dor de normalitate, de un club cu stabilitate pe banca tehnica si la nivelul conducerii, ca sa nu mai zic din punct de vedere financiar.

Am renuntat la toti banii pe care ii aveam de luat de la Rapid, din februarie. Am renuntat la o suma bunicica pentru a venit la Dinamo.

Nu am vorbit cu domnul Multescu, doar cu domnul Anghelache, care mi-a spus ca a vorbit cu antrenorul si ca totul este in regula", a spus Mardare, potrivit Fanatik.

Bulgaria va scăpa de MCV. Comisia Europeană: ”Progresele înregistrate, suficiente”
BRAT