Chiriches a scapat de emotii la Tottenham! Transferul care ii dadea emotii nu s-a mai facut! Anuntul facut noaptea trecuta:

Autor: Sport.ro
Luni 02 Septembrie 2013, 19:55

	Chiriches a scapat de emotii la Tottenham! Transferul care ii dadea emotii nu s-a mai facut! Anuntul facut noaptea trecuta:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

UPDATE! Pana la urma, Vlad Chiriches a scapat de un nou concurent pentru postul de fundas la Tottenham. Presa din Italia anunta ca Nicolas Spolli si-a prelungit contractul cu Catania
 


Anunt greu facut astazi de italieni. Transferat in schimbul unei sume enorme - 9.5 milioane de euro, Vlad Chiriches poate avea soarta lui Raul Rusescu, care nu reuseste sa prinda prima echipa a Sevillei. Cel putin de asta sunt siguri jurnalistii din peninsula, de la Sky Italia, care spun ca Tottenham a facut o oferta pentru fundasul Nicolas Spolli, de la Catania, pe care Villas Boas il considera o solutie perfecta pentru compartimentul defensiv al echipei.

In varsta de 30 de ani, Spolli este legitimat la Catania din 2009, perioada in care a bifat 112 aparitii si a inscris de 5 ori.

Fundasul de 1.92m a fost transferat de sicilieni de la Newell's Old Boys, fosta echipa a lui "Tata" Martino, dupa 4 ani petrecuti in prima liga argentiniana.

Cotat in acest moment la 4.5 milioane de euro, mai putin decat valoarea de piata a lui Vlad Chiriches, Spolli poate ajunge la Londra in ultimele ore de mercato, italienii analizand chiar acum oferta de 7 milioane de lire primita de la sefii de pe White Hart Lane.

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Statistici după primul tur. Cum și-au împărțit candidații țara și cine a votat pentru ei
BRAT