FOTO Antonela Roccuzzo, comparată cu Barbie la cea mai recentă apariție publică. Accesoriul de milioane cu care a atras atenția

Antonela Roccuzzo Lionel Messi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 20:47
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 21:03

Antonela Roccuzzo este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar aparițiile publice sunt mereu vânate de fotografi. 

Soția lui Lionel Messi a participat la evenimentul organizat de un brand de lux, la Paris, ocazie cu care a atras atenția cu apariția sa spectaculoasă.

Frumoasa argentiniancă a purtat un costum roz, la care a accesorizat pantofi și geantă de aceeași culoare, dar și bijuterii exclusiviste. 

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, costumul ales de Antonela Roccuzzo a costat 4500 euro, în timp ce poșeta este evaluată la aproximativ 1600 euro, iar pantofii la aproximativ 900 euro.

Aceesoriile au fost și mai valoroase: 16.000 euro colierul și 20.000 euro cerceii, totalul fiind de 43.000 euro

O poveste de dragoste ca-n filme între Lionel Messi și Antonela Roccuzzo 
 

Starul argentinian și Antonela se cunosc încă de când erau copii, de la 9 ani. Cei doi au crescut împreună, însă, cu toate astea, relația lor nu a început decât în 2007, iar în 2010 și-au făcut-o oficială. Nunta lor a avut loc în 2017, iar acolo au participat și coechipierii argentinianului de la echipa de club.

În 2012, Messi a dezvăluit că iubita sa așteaptă primul copil, după ce a sărbătorit un gol înscris împotriva lui Ecuardor, iar în noiembrie 2012, s-a născut Thiago. Mateo, cel de-al doilea copil al cuplului a venit pe lume în septembrie 2015, în timp ce Ciro a apărut la un an de la nuntă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!