Anonymous Echipa Nationala Război în Ucraina Romania - Grecia Stiri

FOTO Anonymous, mesaj în limba română după decizia luată de FRF la meciul România - Grecia. Ce-au transmis hackerii

Hackerii de la Anonymous au ținut să le transmită un mesaj românilor, după meciul România - Grecia, 0-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 18:13
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 18:47

„FRF a dat bilete gratuite la câteva sute de refugiați ucraineni. Mamici cu copii asista la meciul dintre Romania si Grecia si par sa se bucure cu adevarat #Славадоброму”, a fost mesajul postat de Anonymous pe Twitter.

Informația livrată de unul dintre conturile de Twitter cele mai active ale grupului Anonymous a fost preluată de la jurnalistul Emanuel Roșu, care a asistat la meci.

Micii fotbaliști ucraineni, invitați de FRF la meci

Înainte de amicalul dintre România și Grecia, FRF a trimis invitații și către 15 copii, jucători la clubului ucrainean Athletic Odesa.

„Mesajul nostru este unul ferm, de sprijin şi solidaritate faţă de copii şi de familiile lor, care se vor afla aici în perioada următoare. Cât veţi fi aici, noi o să încercăm să fim cât mai aproape. Fotbalul este pentru noi o familie internaţională şi acesta este motivul pentru care ne implicăm. Ca să ajutăm copiii să se simtă cât mai bine aici, ne-am gândit să-i ajutăm să joace fotbal, pentru că acest lucru îi va aduce împreună cu alţi copii”, le-a transmis Răzvan Burleanu familiilor prezente. La întâlnire a fost prezent şi Florin Şari, Manager CSR al FRF şi coordonator al programului de ajutorare.

În cadrul acestei acţiuni, copiii au avut ocazia să-i cunoască şi pe studenţii Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport care îi vor antrena în următoarele trei luni. Antrenamentele vor avea loc în Complexul Tei, de două ori pe săptămână”- mai multe detalii AICI.

Anonymous i-a declarat război lui Vladimir Putin după ce armata rusă a invadat Ucraina pe 24 februarie. Din acel moment, hackerii s-au implicat activ în diverse acțiuni de sprijinire a ucrainenilor.

Au atacat cibernetic Rusia și au promovat în mediul online a campaniilor umanitare îndreptate către cetățenii ucraineni care au de suferit de pe urma războiului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!