Anamaria Prodan, 'teleportată' virtual la Wuhan! :) Ce a făcut pentru a apărea în fotografia de prezentare a lui Stanciu 

anamaria prodan Nicolae Stanciu Wuhan Three Towns Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 18:48
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 19:01

Nicolae Stanciu (28 ani) a semnat oficial cu Wuhan Three Towns. 

Mijlocașul român s-a despărțit de Slavia Praga și a semnat cu nou-promovata din prima ligă a Chinei, acolo unde va încasa un salariu de trei ori mai mare decât cel pe care îl avea la Slavia. Stanciu a fost prezentat oficial de chinezi

Anamaria Prodan s-a 'pozat' alături de Stanciu, la Wuhan

Nicolae Stanciu a ajuns deja la Wuhan, acolo unde a semnat contractul, însoțit de reprezentanții de la Global Sports, agenție internațională din Cehia și Slovacia. Fotbalistul român s-a fotografiat alături de reprezentanții firmei, iar imaginea a apărut pe contul oficial de instagram Global Sports. 

Agentul fotbalistului este însă Anamaria Prodan, care nu a fost alături de el în ziua transferului, dar a găsit o metodă 'inedită' prin care să fie prezentă. Impresarul și-a dorit să îl felicite pe Stanciu pentru transferul în China, iar pentru a se asigura că nu i se vor lua meritele transferului, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Dennis Man, s-a photoshopat în fotografia lui Stanciu cu reprezentanții agenției. 

Anamaria Prodan a postat fotografia în care apare alături de cei 4 pe contul său de Instagram și pentru photoshop a folosit o poză postată pe data de 3 ianuarie. Poza inițială, în care apar doar cei 3 reprezentanți, alături de Stanciu a fost ștearsă ulterior de pe conturile Spocs Consulting și înlocuită cu cea în care apare și impresarul român. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPOCS (@spocs_consulting)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!