FOTO Adversar surpriză pentru Benny Adegbuyi, în Glory, pe 23 octombrie, pe stadionul echipei Vittese Arnhem

Antonio Plazibat benny adegbuyi Glory Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 13:35
Data actualizarii: Vineri 08 Octombrie 2021, 14:15

Benny Adegbuyi revine în circuitul Glory după ce în luna decembrie a obținut victoria carierei, prin KO tehnic, împotriva superstarului marocan Badr Hari. 

Deși în gala de pe 23 octombrie, de la Arnhem (Olanda), ar fi trebuit să urce în ring, conform fight-card-ului, împotriva lui Ben Sadik, afișul s-a schimbat. Pentru că Alistair Overeem, adversarul liderului clasamentului, Rico Verhoeven, s-a accidentat, promotorii evenimentului au decis ca Ben Sadik să-l înlocuiască pe fostul protagonist al galelor K1 și al circuitului UFC. 

Adversar surpriză pentru Benny Adegbuyi, în Glory, pe 23 octombrie, pe stadionul echipei Vittese Arnhem

Astfel, pentru că Sadik a "urcat" în capul de afiș al galei, Benny Adegbuyi a rămas fără adversar inițial. Oficialii Glory s-au mișcat rapid și i-au găsit un adversar de top lui supergreului născut în Aiud. Adegbuyi va avea o adevărată provocare întrucât în fața sa se va afla noul superstar al Croației, Antonio Plazibat. 

O adevărată forță a naturii, Plazibat (1,94 m / 101 kg) e situat pe locul 6 în clasamentul Glory și are în palmares patru victorii și o înfrângere (în total, în kick-boxing, 22 de meciuri și 18 victorii).

Plazibat deține în CV și titlul K1, la categoria grea, cucerit în 2018.

Gala în care își va lupta și turcul Gokhan Saki va avea loc pe 23 octombrie, pe stadionul echipei de fotbal Vitesse Arnhem (34.000 de locuri). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!