Sporturi

"Răzbunare! Eu sunt nebunul ăla!" Discursul incredibil al lui Plazibat după ce l-a răpus pe Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi a fost învins la Arnhem, în Olanda, de croatul Antonio Plazibat, prin KO în runda a doua a meciului care urma să se dispute pe durata a trei reprize. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 23:07
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 00:34

Confruntarea din circuitul Glory a fost dominată de croat, care a impresionat atât prin stilul defensiv, ermetic, când a fost cazul, dar și prin seriile năucitoare de brațe, care l-au uzat treptat pe românul care luptase ultima dată în decembrie, victorie prin KO în fața celebrului Badr Hari.

Discursul incredibil al lui Antonio Plazibat după ce l-a răpus pe Adegbuyi

Succesul obținut de Antonio Plazibat are o semnificație aparte, iar declarația acordată la final e edificatorie pentru respectul pe care i-l poartă lui Badr Hari. „În primul rând, aceasta este o răzbunare pentru fratele meu Badr (n.r.: - Hari)”, a spus Plazibat referindu-se la înfrângerea anterioară a lui Hari împotriva românului din Aiud.

Plazibat și marocanul Badr Hari sunt buni amici. Se antrenează la aceeași sală, iar croatul spunea în trecut că urmărea non-stop înregistrările cu meciurile celebrului marocan care în circuitul K1, în trecut, a distrus nume mari ale kick-boxingului mondial.

Benny Adegbuyi, rampă de lansare pentru croat spre vârful Glory?

Victoria obținută de Antonio Plazibat e una pe care specialiștii nu o anticipau. Adegbuyi pornea favorit însă croatul cu o statură impresionantă a pregătit tactic excelent lupta pentru a contracara seriile rapide ale lui Benny.

Plazibat a transmis și un mesaj apăsat prin care vrea să se facă rapid prezent în luminile reflectoarelor pentru a ajunge challenger la titlul mondial, poziție ocupată de Rico Verhoeven.

„Probabil că sunt doar nebunul ăla, nebunul care îi face KO pe toți!”, a mai spus Plazibat, potrivit publicației olandeze sportnieuws.

Antonio Plazibat a ajuns la cinci victorii în Glory

O adevărată forță a naturii, Antonio Plazibat (1,94 m / 101 kg) e situat pe locul 6 în clasamentul Glory și are în palmares cinci victorii și o înfrângere (în total, în kick-boxing, 22 de meciuri și 18 victorii).

Plazibat deține în CV și titlul K1, la categoria grea, cucerit în 2018.

Modifică setările cookies