"Răzbunare! Eu sunt nebunul ăla!" Discursul incredibil al lui Plazibat după ce l-a răpus pe Benny Adegbuyi

Antonio Plazibat benny adegbuyi Benny Adegbuyi - Antonio Plazibat video KO Benny Adegbuyi Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 23:07
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 00:34

Benny Adegbuyi a fost învins la Arnhem, în Olanda, de croatul Antonio Plazibat, prin KO în runda a doua a meciului care urma să se dispute pe durata a trei reprize. 

Confruntarea din circuitul Glory a fost dominată de croat, care a impresionat atât prin stilul defensiv, ermetic, când a fost cazul, dar și prin seriile năucitoare de brațe, care l-au uzat treptat pe românul care luptase ultima dată în decembrie, victorie prin KO în fața celebrului Badr Hari.

Discursul incredibil al lui Antonio Plazibat după ce l-a răpus pe Adegbuyi

Succesul obținut de Antonio Plazibat are o semnificație aparte, iar declarația acordată la final e edificatorie pentru respectul pe care i-l poartă lui Badr Hari. „În primul rând, aceasta este o răzbunare pentru fratele meu Badr (n.r.: - Hari)”, a spus Plazibat referindu-se la înfrângerea anterioară a lui Hari împotriva românului din Aiud.

Plazibat și marocanul Badr Hari sunt buni amici. Se antrenează la aceeași sală, iar croatul spunea în trecut că urmărea non-stop înregistrările cu meciurile celebrului marocan care în circuitul K1, în trecut, a distrus nume mari ale kick-boxingului mondial.

Benny Adegbuyi, rampă de lansare pentru croat spre vârful Glory?

Victoria obținută de Antonio Plazibat e una pe care specialiștii nu o anticipau. Adegbuyi pornea favorit însă croatul cu o statură impresionantă a pregătit tactic excelent lupta pentru a contracara seriile rapide ale lui Benny.

Plazibat a transmis și un mesaj apăsat prin care vrea să se facă rapid prezent în luminile reflectoarelor pentru a ajunge challenger la titlul mondial, poziție ocupată de Rico Verhoeven.

„Probabil că sunt doar nebunul ăla, nebunul care îi face KO pe toți!”, a mai spus Plazibat, potrivit publicației olandeze sportnieuws.

Antonio Plazibat a ajuns la cinci victorii în Glory

O adevărată forță a naturii, Antonio Plazibat (1,94 m / 101 kg) e situat pe locul 6 în clasamentul Glory și are în palmares cinci victorii și o înfrângere (în total, în kick-boxing, 22 de meciuri și 18 victorii).

Plazibat deține în CV și titlul K1, la categoria grea, cucerit în 2018.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!