Sporturi

Prima reacție a lui Benny Adegbuyi după ce a fost făcut KO de Antonio Plazibat

Benny Adegbuyi a fost învins la Arnhem, în Olanda, de croatul Antonio Plazibat, prin KO în runda a doua a meciului care urma să se dispute pe durata a trei reprize. 
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 12:11
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 12:39

Benny Adegbuyi nu s-a exprimat la un nivel ridicat în încleștarea cu numărul 6 mondial în circuitul Glory.

Confruntarea din circuitul Glory a fost dominată de croat, care a impresionat atât prin stilul defensiv, ermetic, când a fost cazul, dar și prin seriile năucitoare de brațe, care l-au uzat treptat pe românul care luptase ultima dată în decembrie, victorie prin KO în fața celebrului Badr Hari.

Benny Adegbuyi știe ce a greșit

Benny Adegbuyi a recunoscut la o zi după eșec că a comis mai multe erori decisive în confruntarea din Olanda cu adversarul croat de 1,94 m.

"O să încep prin a vă mulțumi tuturor pentru susținere! Un meci are un singur câștigător și, din păcate, aseară, nu am fost eu acela! 

Am făcut greșeli care m-au costat meciul. Ca si victoriile, înfrângerile m-au ajutat să ajung ceea ce sunt azi. 

De fiecare dată învăț și revin mai bun! Cu siguranță, revanșa este meciul cu care vreau să revin în ring!", a scris Benny, pe pagina sa de Facebook.

Antonio Plazibat a ajuns la cinci victorii în Glory

O adevărată forță a naturii, Antonio Plazibat (1,94 m / 101 kg) e situat pe locul 6 în clasamentul Glory și are în palmares cinci victorii și o înfrângere (în total, în kick-boxing, 22 de meciuri și 18 victorii).

Plazibat deține în CV și titlul K1, la categoria grea, cucerit în 2018.

Modifică setările cookies