400 de mercenari ruși, pe urmele lui Zelenski! Negocierile de pace ar fi doar o înscenare a lui Putin

Volodimir Zelenski Război în Ucraina Vladimir Putin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Februarie 2022, 11:09
Data actualizarii: Luni 28 Februarie 2022, 11:23

Mercenarii ruși au primit ordin să-l omoare pe președintele Ucrainei, scrie The Times.

Peste 400 de mercenari ruși operează la Kiev cu ordine de la Kremlin să-l asasineze pe președintele Zelensky și guvernul său și să pregătească terenul pentru ca Moscova să preia controlul, susțin jurnaliștii de la The Times.

Grupul Wagner, o miliție privată condusă de unul dintre cei mai apropiați aliați ai președintelui Putin, a adus câțiva mercenari din Africa încă de acum cinci săptămâni într-o misiune de decapitare a guvernului lui Zelensky în schimbul unui bonus financiar frumos.

Informațiile despre misiunea lor au ajuns la guvernul ucrainean sâmbătă dimineață și câteva ore mai târziu și câteve ore mai târziu, Kievul a înăsprit măsurile de protecție pentru a curăța orașul de sabotorii ruși.

În momentul de față, orice civil aflat pe străzi între orele 17:00 și 08:00 este considerat agent al Kremlinului și va fi lichidat.

„Kremlinul trimite 400 de mercenari la Kiev pentru a-l asasina pe Zelensky: efortul de a negocia ar fi doar o înșelăciune”, titrează Marca.

„O sursă apropiată activităților grupului a confirmat că între 2.000 și 4.000 de mercenari au ajuns în Ucraina în ianuarie.

Unii dintre ei au fost trimiși în regiunile de est disputate Donețk și Luhansk , în timp ce alți 400 au intrat din Belarus și s-au îndreptat spre capitală”, susțin spaniolii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!