Silvia Stroescu Alina Dumitru cristina pirv Sporturi

GALERIE FOTO Silvia Stroescu, medaliată cu aur la JO de la Atena, a trăit o experiență cu "super adrenalină" la Women Rally

Alături de campioana din gimnastică au mai participat la Raliul de la Cluj-Napoca campioana olimpică la judo Alina Dumitru și cea mai valoroasă sportivă din istoria voleiului feminin românesc, Cristina Pîrv.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 15:00
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 15:16

Fostele campioane Alina Dumitru (judo), Cristina Pîrv (volei) şi Silvia Stroescu (gimnastică) au participat recent la Campionatul Naţional Women Rally - Bosch Car Service, care s-a desfăşurat la Cluj-Napoca.

Silvia Stroescu: "Îmi doresc să repet experiența"

„Pe scurt, e vorba despre super adrenalină! Este o experiență inedită pe care mi-aș dori să o repet. Sincer, nu m-am gândit că pot trăi așa emoții la volanul unei mașini, dar îmi doresc să repet experiența. Mă bucur că am avut această oportunitate și mulțumesc tuturor celor care și-au dorit să fiu aici”, a spus Silvia Stroescu, medaliată cu aur, cu echipa de gimnastică a României, la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004. 

Silvia a mai luat aur cu echipa la Mondialul de la Gent (2001) și aur cu echipa la Europenele de la Amsterdam (2004). 

Alina Dumitru, singura campioană olimpică la judo a României și ambasador Women Rally, a decis să ia startul în ediția de anul acesta de la Cluj în calitate de concurentă. 

„M-am simțit extraordinar, chiar dacă emoțiile ne-au dat puține bătăi de cap pe traseu. Totuși m-am bucurat că am avut parte de ele, pentru că îmi doream să retrăiesc emoțiile de competiție, chiar dacă acum nu erau cele de la campionatele de judo, ci de la volanul unei mașini de curse.

Mulțumesc frumos organizatorilor pentru oportunitatea de a lua parte la acest eveniment deosebit, alături de atâtea doamne minunate. Le felicit pe toate pentru curajul de care au dat dovadă”, a declarat Alina Dumitru.

Alina Dumitru a fost singura campioană olimpică la judo a României, gimnasta Silvia Stroescu a fost multiplă campioană naţională, campioană europeană, mondială, dar şi campioană olimpică, iar Cristina Pîrv este considerată cea mai valoroasă jucătoare din istoria voleiului românesc şi a evoluat în cele mai puternice ligi mondiale.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies