REAL MADRID - AJAX | Nici VAR-ul n-a salvat Realul! Prima eliminare din UEFA Champions League dupa 4 ani! Faza IMPOSIBILA pentru arbitru

REAL MADRID - AJAX | Nici VAR-ul n-a salvat Realul! Prima eliminare din UEFA Champions League dupa 4 ani! Faza IMPOSIBILA pentru arbitru

Ajax a facut spectacol pe Bernabeu.

Ajax Amsterdam a reusit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din istoria clubului cu 4 trofee in Cupa Campionilor Europeni si UEFA Champions League. Ziyech, Neres, Tadic si Schone au inscris in fata campioanei din ultimii 3 ani in UEFA Champions League.

Real Madrid nu a mai pierdut o calificare sau o finala in UEFA Champions League din 2015 de la semifinala cu Juventus Torino. Desi a castigat in partida tur cu 2-1, Real Madrid a pierdut pentru a doua oara in istorie calificarea pe propriul teren dupa victorie in deplasare in primul meci.

Nici sistemul VAR nu a mai ajutat-o de aceasta data pe Real Madrid - golul de 3-0 care a dus-o pe Real in situatia de a avea nevoie sa egaleze pentru a se califica, a venit dupa o faza controversata. Maraoui a reusit sa opreasca o minge la limita out-ului iar Ajax a finalizat faza cu reusita superba a lui Tadic.

Mai bine de 3 minute au fost consultate reluarile din toate unghiurile disponibile pentru a determina daca mingea a parasit terenul cu toata circumferinta! Pana la urma, golul a fost validat!

  • Nici VAR-ul n-a salvat Realul! Aproape de prima eliminare dupa 4 ANI din UEFA Champions League! Faza IMPOSIBILA pentru arbitru
VIDEO PROTVPLUS.RO

Parchetul European are bani, dar nu poate face angajări. Kovesi: ”Și ce ar trebui să fac, să cumpăr flori pentru birou?”
BRAT
Modifică setările cookies