Reactia lui Florin Talpan dupa ce Gigi Becali a anuntat ca s-au impacat: "M-a sunat, nici nu stiam numarul!" Ce spune juristul Stelei

Gigi Becali a declarat astazi ca s-a impacat cu Florin Talpan. Acesta a negat insa acest lucru.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iulie 2018, 16:45
Data actualizarii: Luni 09 Iulie 2018, 16:50

Razboiul dintre Steaua Armatei si FCSB dureaza de ani de zile iar Gigi Becali a surprins cand a anuntat ca s-a impacat cu principalul om care a castigat proces dupa proces in fata patronului FCSB, Florin Talpan. Juristul CSA Steaua a negat insa acest lucru.

"Ii multumesc foarte frumos pentru cuvintele pe care le-a spus despre mine, faptul ca m-a sunat in acele momente si eu i-am raspuns m-a luat si pe mine prin surprindere pentru ca eu nu aveam numarul dansului si nu vorbisem pana atunci la telefon. Va marturisesc sincer ca eu nu ii port ranchiuna si nu am cu nimeni nimic.

Pentru faptul ca m-a sunat si a vorbit frumos despre mine eu ii multumesc. Dumnealui trebuie sa stie ca m-a jignit, m-a calomniat, stiti foarte bine ca exista un proces pe rol.

Procesele vor merge mai departe, eu nu fac altceva decat sa apar interesele Clubului Sportiv al Armatei. Impacare intre Steaua si FCSB din punctul meu de vedere la ora actuala nu este posibila!

Exista procese pe rol, in alta ordine de idei stiti foarte bine ca este dosarul acela cu recuperarea prejudiciului. Brandul Steaua a fost evaluat la o anumita suma de bani. In momentul de fata nu vad nicio impacare" a spus Florin Talpan pentru Pro TV.

Modifică setările cookies