VIDEO EXCLUSIV Reacția lui Dumitru Dragomir, când a auzit că David Popovici primește 200.000 de euro din partea Guvernului

Mitică Dragomir a vorbit în exclusivitate la Ora Exactă în Sport despre dublul campion mondial, David Popovici.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 13:45
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 14:30

Guvernul i-a dăruit campionului mondial suma de 200.000 de euro pentru performanțele sportive de la Budapesta. Mitică Dragomir, în premieră la PRO Arena, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, a avut o reacție surprinzătoare vizavi de acest aspect.

„Păi, e foarte bine, foarte mulți părinți își vor duce copiii la înot cu gândul că vor câștiga și ei nu 200.000, dar 100.000 da. Faptul că (n.r. Guvernul) a putut face treaba asta e de felicitat.”, au fost cuvintele fostului președinte LPF. „Să nu facă altceva decât să bage în piramida sportului, adică în sportul de bază.”, a mai adăugat Dragomir.

David Popovici, „Steaua României”

David Popovici (17 ani), va fi decorat de președintele Klaus Iohannis cu cea mai înaltă distinție a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, potrivit unei informări de presă. Întrebat dacă este prea mult, Dumitru Dragomir a avut un răspuns ferm.

„De ce, domnule? Și dacă scoteam tot petrolul din Marea Neagră nu se vorbea atât de frumos despre România. Foarte bine s-a făcut, bravo lor! Când a fost cazul, i-am criticat aspru, acum e cea mai mare bucurie”, a precizat Dragomir.

Popovici, două medalii de aur la Campionatul Mondial

David Popovici, în vârstă de 17 ani, a cucerit două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta, în proba de 100 m liber - miercuri şi în cea de 200 m liber - luni, la care a stabilit şi un nou record mondial de juniori.

Popovici este al doilea înotător din toate timpurile care reuşeşte să câştige aur în probele 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie a Campionatelor Mondiale, după americanul Jim Montgomery, care a reuşit acest lucru în 1973, la Belgrad.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!