Ucraina Dinamo EHF Liga Campionilor la handbal Motor Zaporoje Sporturi

Oficial: meciurile din Liga Campionilor din Ucraina vor fi mutate sau amânate!

Anunțul a fost făcut de Federația Europeană de Handbal, după recunoașterea de către Rusia a independenței regiunilor separatiste Donețk și Lugansk.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 10:06
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 10:11

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că nu există în prezent "nicio posibilitate de a disputa meciuri în Ucraina", după recunoaşterea de către Rusia a regiunilor separatiste proruse din estul Ucrainei, informează AFP.

”Federaţia Europeană de Handbal nu vede în prezent nicio posibilitate de a disputa meciuri în Ucraina”, precizează EHF.

Forul handbalistic continental a decis să mute sau să amâne partidele care urmau să aibă loc pe pământ ucrainean în următoarele patru săptămâni.

Motor Zaporoje joacă în Liga Campionilor în grupa în care se află și Dinamo

Această decizie vizează în special Liga Campionilor, unde deplasarea echipei franceze Paris Saint-Germain, programată iniţial pentru 17 februarie la Zaporoje, pentru meciul cu formaţia locală Motor, din cadrul Grupei B a competiţiei, a fost reprogramată pentru data de 1 martie, pe teren neutru, la Presov, în Slovacia. 

Motor Zaporoje urmează să primească vizita formaţiei spaniole Barcelona în acelaşi oraş, pe 3 martie.

Din Grupa B a Ligii Campionilor face parte şi campioana României, Dinamo Bucureşti, care a disputat deja ambele meciuri cu Motor Zaporoje (27-28 în Ucraina, pe 21 octombrie, şi 33-29 la Bucureşti, pe 9 decembrie).

”EHF va continua să monitorizeze situaţia dintre Ucraina şi Rusia din perspectiva handbalului european şi va publica informaţii suplimentare pentru meciurile în cauză, precum şi pentru meciurile viitoare, atunci când va fi necesar”, adaugă Federaţia Europeană de Handbal.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!