Dinamo Bucuresti CSM Bucuresti Liga Campionilor la handbal Minaur Baia Mare Rapid Bucuresti Handbal

NEWS ALERT CSM București, acceptată în Liga Campionilor! Patru echipe din România au vrut să joace în competiție

Campioanele Dinamo București (masculin) și Rapid București (feminin), Minaur Baia Mare (masculin) și CSM București (feminin) au aplicat pentru participarea în cea mai importantă competiție inter-cluburi de pe continent.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 12:18
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 12:22

UPDATE EHF (Federația Europeană de Handbal) a anunțat luni la prânz că, în afară de Dinamo (campioana de la masculin) și Rapid (campioana de la feminin), din România a mai fost acceptată în Liga Campionilor echipa de fete de la CSM București, în timp ce băieților de la Minaur Baia Mare le-a fost refuzată cererea.

Știrea inițială

Forul european de handbal (EHF) va anunţa luni echipele participante în sezonul 2022-2023 al Ligii Campionilor, la feminin şi masculin, pentru care au aplicat 39 de echipe. 

În ambele competiţii vor fi câte două grupe a câte 8 echipe, deci 32 în total. Din România au aplicat patru echipe, însă doar două au garantată participarea.

Luni se anunță echipele acceptate în Liga Campionilor

Campioanele din 2022 în România - Dinamo Bucureşti (masculin) şi Rapid Bucureşti (feminin) - au fost anunţate că au loc garantat de către EHF. Alături de ele speră la acceptare şi Minaur Baia Mare (masculin), respectiv CSM Bucureşti (feminin).

EHF va anunţa luni cele 32 de echipe acceptate oficial, iar tragerea la sorţi a grupelor va avea loc în 1 iulie, la Viena.

În ultimul sezon, Dinamo s-a oprit în grupe, iar CSM București în sferturi

În 2022, Dinamo nu a trecut de faza grupelor Ligii Campionilor, iar CSM Bucureşti s-a oprit în sferturile competiţiei.

Trofeele au fost câştigate de FC Barcelona (masculin) şi Vipers (feminin).

News.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!